SUOMEN AJOkortti

OSTA REKISTERÖIDY SUOMEN AJOKORTTI VERKOSTA

Osta Suomen ajokortti. Hanki alkuperäinen rekisteröity Suomen ajokortti verkossa. Malli 2017 vuosi. Suomessa ajokortti (suomi: Ajokortti Körkort) on valtion myöntämä oikeus, joka myönnetään ajokorttia hakevalle haluamalleen luokkaan. Sitä vaaditaan kaikentyyppisissä moottoriajoneuvoissa. Alaikäraja B-ajokortin saamiseksi on 18 vuotta. Suomessa henkilöllisyyden todistamiseen käytetään yleisesti myös ajokorttia, vaikka sillä ei olekaan virallista henkilökortin asemaa.

Ajokorttiluokat ovat:

A – motorcycles and mopeds (Driving license categories AM, A1, A2, A),
B – cars, tractors and work vehicles (Driving license categories B, BE, W)
C – vans and trucks over 3,500kg (Driving license categories C, C1, CE, C1E)
D – buses (Driving license categories D, D1, DE, D1E)
CD – trucks and buses (Driving license categories C, C1, CE, C1E, D, D1, DE, D1E)
TMT – truck module (must have passed D test)
BMT – bus module (must have passed C test)

Suomalainen ajokortti

 Jos Suomen ajokorttisi on myönnetty jossain muussa Suomen tunnustamassa valtiossa, sinun on haettava ajokorttia uudelleen, tämä osoittaa, että täytät ajokortin myöntämisen ehdot ja läpäiset Suomen ajokokeen (teoria- ja ajokoe) Suomen ajokortin saamiseksi.

OSTA SUOMEN AJOKORTTI ILMAN TEORIATOKETTA

Epäonnistuitko ajoteoriakokeessa Suomessa ja Euroopassa monta kertaa stressin, keskittymiskyvyttömyyden tai yksinkertaisesti siksi, että järjestelmä on liian vaativa niin kireässä kunnossa? Osta suomalainen ajokortti Olemme täällä sinua varten. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä tämän sivuston kautta. Voimme antaa sinulle B-luokan ajokortin tai muun työhösi tarvitseman ajokortin. Suomen ja EU:n ajokorttiteorian koe ei saa jäädä sinun ja työsi tai päivittäisten asioidesi väliin. Hae suomalaista ajokorttia!

Osaatko ajaa hyvin Suomen teillä, mutta et pärjää hyvin vaikeassa ajokortin käytännön kokeessa? Kokeen suorittaminen valvojan läsnäollessa voi estää kuljettajan taitokokeen läpäisemisen, mutta ei estä ajokortin hankkimista verkossa. Ota meihin yhteyttä ja hae ajokorttiasi verkossa. Keräämme tietosi, käsittelemme ajokorttisi ja lähetämme ne sinulle maahan suoraan kotiosoitteeseesi.

Rekisteröidyn suomalaisen ajokortin hinta

Rekisteröidyn suomalaisen ajokortin hinta on kalliimpi kuin rekisteröimättömän ajokortin hinta. Sivustollamme rekisteröidyn suomalaisen ajokortin hinta riippuu tilauksesi suomalaisen ajokortin Luokasta. Myös tietojen rekisteröinnin hinta viralliseen ajokorttitietokantaan Suomessa vaihtelee rekisteröitävän ajokortin luokan mukaan. Lisäksi ymmärrämme, että suomalainen ajokortti on välttämättömyys ja tarjoamme edullisimman hinnan parhaasta palvelusta. Lopuksi ostamalla meiltä suomalaisen ajokortin saat takuulla ajokortin 3-5 päivässä

Missä vaaditaan kansainvälinen suomalainen ajokortti?

Tästä pääset suoraan maakohtaiseen hakuun.

Hakijan vastuulla on tarkistaa, kumpi ajokorttimalli kohdemaassa käy.

Jos jossain maassa hyväksytään, maahan suositellaan tai maassa on pakollinen useampi malli, riittää sinne vain yksi kansainvälinen ajokortti.

49 ja 68- vuoden korttien erot täällä.

Kansainvälisen ajokortin lisäksi oma kansallinen ajokortti on aina oltava myös mukana matkalla.

EU-maissa myönnetyt ajokortit ovat ajokorttidirektiivin nojalla voimassa toisissa EU-maissa.

Euroopan maista kv-ajokorttia suosittelevat ( tarkoittaa käytännössä sitä, että kansainvälistä ajokorttia ei ehkä kysytä missään, mutta siitä voi olla hyötyä esim. kolaritilanteessa): Albania, Bosnia-Hertsegovina, Makedonia, Moldova, Montenegro, Serbia, Turkki, Ukraina, Valko-Venäjä ja Venäjä.

Tietojen perusteena on lyhyt turistimatka. Kukin valtio on määritellyt lainsäädännössään, millaisen ajokortin se hyväksyy. Jotkut maat rajoittavat sekä kansallisen että kansainvälisen ajokortin voimassaoloa erityisesti silloin, jos ulkomaille mennään muussa kuin turistimatkatarkoituksessa. Maahanmuuttotapauksissa ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin ja tarkista heiltä, millaisella ajokortilla saa autoilla.
Monissa maissa on hankittava paikallinen ajokortti, jos niissä oleskellaan pitempään kuin 3 tai 6 kuukautta.